5x vette festivaloutfits voor heren

Blog 5x vette festivaloutfits voor heren

Als we na de coronacrisis weer een festival mogen pakken, willen we er natuurlijk oogverblindend en verzorgd bijlopen. Ben jij inmiddels inspiratieloos geraakt en heb je geen idee wat je aan moet doen? Hieronder geven wij jou 5 looks die gegarandeerd fashionable zijn op een festival.

1 De stoere look

Simpel: een stoere look creëer je al door een jeans met een T-shirt te combineren. Maak je outfit compleet door een bandana en stoere schoenen en je hebt de stoere look te pakken. 

2 Seventies

Combineer jouw hippe look met een oversized spijkerjas of een vest. Als je de seventies-look na wil bootsen, denk dan aan de Ibiza-stijl met boho-elementen. Een voorbeeld hiervan is een cowboyjas of een kleurrijk T-shirt.

3 Casual, maar feestelijk

Met een simpele look ga je altijd goed. Een makkelijke festivallook is een jeans met een T-shirt en toffe sneakers. Als het wat regenachtig is, kun je deze look afmaken met bijvoorbeeld een spijkerjas of een sweater. Zoek je nog inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de Dsquared sale

4 Rock

Ben jij als rockliefhebber vaak te vinden op de heavy-metal-festivals? Dan past de stoere look absoluut in jouw straatje. Denk bijvoorbeeld aan een leren jas met een T-shirt waar jouw favo band op staat. Maak jouw look compleet met een hoed, en je bent festival ready!

5 Finishing touch

De accessoires zijn niet te missen bij een complete festivallook voor heren. Neem bijvoorbeeld jouw opvallende zonnebril mee met die gekleurde glazen: een echte musthave.

Recente berichten